Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı üs amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en normal yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir Yangın Çıkış Kapısı veya henüz zayıf malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak Yangın Kapısı da nitelendirilir.

Yangın vakaları birfena binada en sık hakkındalaşılan ve ciddi tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları yangın kapısı şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Fevkda yer yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page